Retour

2 nieuwe Medi-Market winkels in onze hoofdstad

Met veel genoegen kondigen wij de opening aan van onze 2 nieuwe parapharmacies in Brussel in oktober. De eerste (Medi-Market Elsene) is op Elsensesteenweg op nummer 41-43, in de kleine commerciële kloof naast Action en Zeeman. De tweede (Medi-Market The Mint) is in het hart van Brussel, in het nieuwe winkelcentrum The Mint, Muntplein. De ingang is via de Brouckèreplein. Dit laatste verkooppunt installeert het teken echt in het centrum van de hoofdstad, nadat Evere en Docks, geopend een paar maanden geleden.

Het jaar 2017 wordt afgesloten met deze 2 nieuwe winkels. Het jaar 2018 belooft ondertussen veel leuke verrassingen, met de opening van een tientalen verkooppunten in het hele land.

Medi-Market Parapharmacie’s missie is om u de breedste keuze van wellness- en gezondheidsproducten aan te bieden. Met unieke diensten en deskundig advies om u te begeleiden als u wenst, alles tegen de beste prijzen van de markt. Omdat we ervan overtuigd zijn dat de beste producten / adviezen niet duur hoeven te zijn.