Onze apotheken

LAGE PRIJZEN

Niemand zou toegevingen mogen doen met betrekking tot zijn gezondheid. Daarom willen we de laagst mogelijke prijzen voor niet-vergoede geneesmiddelen bieden, zodat zoveel mogelijk mensen er toegang toe hebben.
Aangezien de begrotingsmiddelen van de Staat beperkt zijn, willen wij ook actief deelnemen aan de bevordering van aankopen die bijdragen tot de vermindering van het tekort van de sociale zekerheid door de verkoop van generische geneesmiddelen en substitutie te ondersteunen.

Een gemoderniseerde apotheek voor een efficiëntere werking

KEUZE

Meer dan 2300 referenties (vrij verkrijgbare en niet-voorschriftplichtige geneesmiddelen) zijn beschikbaar in onze openbare en online apotheken. Allemaal hebben ze het farmaceutisch kwaliteitslabel en zijn ze geselecteerd op basis van de vraag en van de beste verkoop in België. U vindt er ook een breed scala aan homeopathische behandelingen.
Keuze houdt ook in dat kwaliteitsproducten worden gegarandeerd, in voldoende hoeveelheden, en dat aan iedereen de mogelijkheid wordt gelaten om alle producten te vergelijken aan de hand van de informatie van de laboratoria en het advies van het farmaceutisch personeel, maar ook om de prijzen op een transparante manier te vergelijken.

Een “zuivere’ apotheek,
adviesruimte – medische omgeving

ADVIES

Door een puur "medische" omgeving te creëren, willen we de rol van de apotheker versterken door hem in staat te stellen zich voltijds te concentreren op de aflevering van geneesmiddelen, de begeleiding van patiënten en eerstelijnsgezondheidsadvies.

Onze farmaceutische teams (apothekers en apothekersassistenten) onthalen u graag, luisteren naar u en geven u zo goed mogelijk advies, onder optimale omstandigheden om elk onderwerp te kunnen bespreken, indien nodig zelfs in alle discretie. Aarzel niet om hen uw vragen te stellen, ze staan tot uw beschikking. U kunt ook telefonisch contact met hen opnemen tijdens de openingsuren of rechtstreeks ter plaatse gaan. Onze apotheken zijn goed verdeeld over heel België en zijn er voor patiënten met of zonder voorschrift. Ongeacht de omvang van het probleem of het belang van het te geven advies zullen wij u altijd iets nuttigs en wetenschappelijk relevant kunnen aanbieden. Aarzel niet om onze apothekers te ontmoeten.

Verlaging van de prijs van geneesmiddelen in het belang van de patiënten en van de sociale zekerheid

Onze apotheken vinden