Onze parafarmacieën

Lagere prijzen

Gezondheid is veel te belangrijk om door geld te worden belemmerd. Daarom worden al onze beslissingen met steeds hetzelfde objectïef ingegeven: de producten die voortkomen uit de expertise van wetenschappelijk onderzoek toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen door de laagste prijzen te bieden.
Omdat we ervan overtuigd zijn dat de beste schoonheids- en wellnessproducten niet duur hoeven te zijn.
Omdat we niet willen dat u een slechte verrassing krijgt wanneer u afrekent.
Omdat kwaliteit en expertise niet voorbehouden mogen zijn aan de meest bevoorrechte personen.

De laagste prijzen in uw regio, het hele jaar door.

Keuze

Meer dan 8.000 producten afkomstig uit wetenschappelijk onderzoek en de expertise van parafarmaceutische laboratoria, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun doeltreffendheid en toegankelijkheid, zodat iedereen de producten kan vinden die het beste bij hem of haar passen - of u nu een man of een vrouw bent, jong of oud, een sporter die zijn voeding wil optimaliseren of een glutenintolerant. Keuze bieden betekent ook iedereen volledige informatie geven en de vrijheid om elk product en elke prijs op een transparante manier te vergelijken.

8.000 producten, 400 merken van de beste parafarmaceutische laboratoria.

Advies

Omdat iedereen het verdient om kwaliteitsadvies te krijgen en zo goed mogelijk geïnformeerd te worden om de juiste beslissingen te kunnen nemen met betrekking tot zijn gezondheid en welzijn, biedt ons team van degelijke, gepassioneerde en discrete professionals (apothekers, diëtisten, natuurgeneeskundigen, schoonheidsspecialisten):
- deskundig advies in al onze verkooppunten;
- gepersonaliseerde dieet- of natuurgeneeskundige afspraken en huidtests tegen de laagst mogelijke prijzen.

Een team van professionals om u advies te geven.

ONZE PARAFARMACIEËN VINDEN