Institut by Medi-Market

beautyverzorging

L'Institut by Medi-Market combineert de expertise van specialisten met de nieuwste technologieën. Dat alles tegen prijzen die eindelijk voor iedereen toegankelijk zijn. L'Institut biedt u een holistische benadering van schoonheidsverzorging rond afslanken, permanente laserontharing en anti-aging gezichtsbehandelingen, tegen de laagste prijzen en met onvergelijkbare aanbiedingen.
Als Belgische marktleider in parafarmaceutische producten breidt Medi-Market zijn concept verder uit om de kwaliteit van zijn advies en zijn expertise op het gebied van gezondheid en wellness te waarborgen tegen steeds lagere prijzen.

AFSLANKEN

GOED IN UW VEL… … om u goed te voelen in uw leven! Dat is onze filosofie.

Wat moet u doen om gewicht te verliezen? Hoe krijgt u een mooie huid? Hoe kunt u duurzaam afvallen? Welk dieet is het meest geschikt voor u? Net als anderen stelt u zich ongetwijfeld deze vragen, maar u weet niet hoe u ze moet beantwoorden.
Medi-Market heeft de oplossing. L'Institut by Medi-Market stelt de nieuwste technologieën en de beste afslankexperts in alle veiligheid en tegen de laagste prijzen tot uw beschikking.

Om uw afslank- en figuurdoelstellingen te behalen, plannen de experts van L'Institut by Medi-Market samen met u een optimaal en gepersonaliseerd synergetisch programma, gebaseerd op de complementariteit van uiterst precieze technieken, zoals cryolipolyse, cellumassage en radiofrequentie.

ANTI-AGING

OPTIMALE DOELTREFFENDHEID
De huid van uw gezicht is bijzonder kwetsbaar. Ze wordt voortdurend blootgesteld aan de schadelijke invloeden van de omgeving en verdient bijzondere aandacht. Welke anti-agingbehandeling moet u kiezen? En wanneer moet u beginnen met een anti-agingbehandeling? U stelt zich ongetwijfeld deze vragen, maar u weet niet hoe u ze moet beantwoorden.

Onze experts hebben de oplossing. L'Institut by Medi-Market biedt doeltreffende behandelingen en producten van hoge kwaliteit om u te helpen de schoonheid van uw gezicht te sublimeren tegen de laagste prijzen. U bent in goede handen!

Om de effecten van de tijd op de huid van uw gezicht te vertragen, combineren onze schoonheidsspecialisten professionele knowhow en een gepersonaliseerde begeleiding voor optimaal comfort en veiligheid. Onze anti-agingbehandelingen zijn gebaseerd op de complementariteit van de geavanceerde technologie facial contouring (radiofrequentie) en een globale aanpak van celveroudering met de Esthederm gezichtsbehandelingen.

PERMANENTE LASERONTHARING

De ideale technologie voor een veilige, doeltreffende en pijnloze permanente ontharing. Onze experts van L’Institut by Medi-Market beheersen deze ontharingstechnologie van de nieuwste generatie als nooit tevoren.

Onze expertisecentra bieden pijnloze, snelle behandelingen waarvan de doeltreffendheid in talrijke studies is bewezen. De langdurige laserontharing van L’Institut by Medi-Market is geschikt voor alle huidtypes (van I tot VI), voor vrouwen maar ook voor mannen.

Onze instituten vinden