Life is like Riding a bicycle To keep your balance,
you must keep MOVING

Werken bij Medi-Market

Bij Medi-Market Group (ex Medicare-Market) beogen wij de markt voor gezondheids- en wellnessproducten te laten evolueren ten voordele van onze klanten.
Om onze missie te volbrengen, zijn wij vooral op zoek naar gepassioneerde mannen en vrouwen die dit gemeenschappelijke doel delen: de beste verzorgings- en wellnessproducten toegankelijker maken voor zoveel mogelijk mensen. Dat is wat wij de "democratisering van gezondheidsexpertise" noemen.
Om daarin te slagen, moeten wij zeer grote assortimenten doeltreffend beheren, zo efficiënt mogelijk zijn om de kosten te verlagen en toch de nodige tijd behouden voor het belangrijkste: de begeleiding van onze klanten.
Wat ook uw rol in de onderneming is, u zult actief meewerken aan dat doel. U zult moeten jongleren tussen verschillende beroepen. Daarom zijn wij vooral op zoek naar medewerkers:

Met ondernemingszin

Want om vooruit te gaan, moet men risico's durven nemen, zichzelf in vraag stellen. Wij vinden dat iedereen een rol moet hebben in zijn persoonlijke ontwikkeling. Wij zoeken mensen die zin hebben om te leren, te groeien, zichzelf te overtreffen, want wij zijn ervan overtuigd dat passie en vastberadenheid de sleutel tot succes zijn;

Die nauwgezet zijn

Omdat in de detailhandel alles in de details zit: in de verkooppunten, bij de bestellingen, het advies en het onthaal van de klant. Het zijn niet de grote dingen die het verschil maken, maar de vasthoudendheid om altijd tot in de puntjes te werken …

Die eerlijk zijn

Tegenover zichzelf, tegenover de anderen en tegenover het bedrijf. Het is alleen op die basis dat wij de relatie, de teamgeest kunnen opbouwen die essentieel is om onze doelstellingen te bereiken, maar ook om in een harmonieuze sfeer te werken.

Die goed presteren

Omdat wij alleen onze doelstelling kunnen behalen en behouden als wij een voldoende winstgevendheid bereiken. Evenzo kan onze samenwerking alleen voor lange termijn zijn als ze gebaseerd is op voldoende prestaties.

Die luisteren

Omdat de gezondheid en het welzijn van onze klanten onze eerste zorg zijn, zijn wij op zoek naar mensen die blijk geven van een natuurlijke empathie, die goed luisteren naar de anderen en voor wie dienstverlening geen hol woord is. De behoefte van de klant is die van elk van onze medewerkers en hem van dienst zijn gebeurt met aandacht, met de glimlach en met geduld.