Retour

Medi-Market biedt COVID-19-zelftests aan tegen de laagste prijs op de markt: € 1,99

Brussel, 9 februari 2022 – Trouw aan zijn filosofie om gezondheid voor iedereen toegankelijk te maken, biedt Medi-Market Group nu zelftests aan tegen de bodemprijs van € 1,99.

Ook al lijken de cijfers van de verspreiding van het virus de goede kant op te gaan, het volgen van de barrièregebaren en het uitvoeren van een snelle screening thuis voordat je naar familie, naar een voorstelling… gaat, blijft de kern van de officiële aanbevelingen om de circulatie van het virus te beperken.

“Wij waren de eerste keten die zelftests tegen de beste prijs op de markt verkocht en nu onze leveranciers hun prijzen hebben verlaagd, wil Medi-Market, trouw aan zijn filosofie van de laagste prijs, zijn klanten daarvan laten profiteren”, legt Cédric Antoine, CEO van Medi-Market, uit. “Dit is een sterk engagement tegenover onze klanten: niemand zal meer betalen voor zijn ‘gezondheidsaankopen’ dan nodig is”, besluit hij.

De neus- en speekselantigeenzelftests zullen worden verkocht voor € 1,99 per stuk.

Wij zorgen voor een voldoende aanbod van zelftests in ons hele netwerk van apotheken (26) en parafarmacies (55) evenals online”, benadrukt Brigitte De Cock, Directeur Aankoop en Marketing van de groep.