Retour

Medi-Market Group in de Franstalige pers


Na het persbericht ter gelegenheid van onze 10e verjaardag werd ons bedrijf in het zonnetje gezet door twee belangrijke publicaties in de Franstalige pers. Onze CEO, Cédric Antoine, werd uitgenodigd om de geschiedenis en ambities van Medi-Market te delen in de columns van L’Echo en La Libre Eco. Deze exclusieve interviews benadrukten de snelle ontwikkeling van ons merk in de afgelopen drie jaar, evenals onze ambities voor internationale expansie, met name in Spanje na ons succes in Italië.


Deze media-aandacht weerspiegelt onze voortdurende inzet om gezondheid en welzijn te democratiseren door deze diensten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. De focus lag op onze groeistrategie, onze positionering als België’s toonaangevende grootwinkelbedrijf in gezondheids- en welzijnsproducten en onze drive om te innoveren om aan de behoeften van onze klanten over de hele wereld te voldoen.


Voor degenen die meer willen weten over onze ontwikkeling en toekomstperspectieven, nodigen we uit om de volledige interviews te lezen (exclusief voor abonnees):