Retour

Medi-Market genomineerd voor l’Entreprise de l’Année 2023

Medi-Market is dit jaar genomineerd voor de franstalige prijs l’Entreprise de l’Année 2023 (uitgereikt door Ernst and Young), een erkenning voor bedrijven met een gedurfde visie, voorbeeldige bedrijfsvoering, internationalisering en toegewijd teamwork.

Prestigieuze erkenning

De prijs voor l’Entreprise de l’Année 2023 is een van de meest gerespecteerde onderscheidingen in de zakenwereld. Elk jaar worden bedrijven beloond die zich onderscheiden door hun innovatie, groei en positieve impact op de maatschappij. Een van de finalisten zijn is al een eerbetoon op zich, omdat het betekent dat het bedrijf is erkend voor zijn uitstekende prestaties en belangrijke bijdrage aan de economie.

Onderscheiding voor een innovatief concept

Medi-Market, dat samen met 3 andere bedrijven (Lisam, Technord en Tom&Co) finalist was, werd genomineerd voor zijn innovatieve concept om expertise op het gebied van gezondheid en welzijn voor iedereen toegankelijk te maken. De groep heeft de gezondheidssector geherdefinieerd en heeft de consumenten van de 21e eeuw bewust gemaakt van de noodzaak om proactief verantwoordelijkheid te nemen voor hun welzijn. Deze erkenning getuigt van het voortdurende streven naar uitmuntendheid en de belangrijke rol die de groep speelt in de gezondheids- en welzijnssector.

De Medi-Market groep wil alle medewerkers, partners en klanten bedanken die hebben bijgedragen aan dit succes. Hun niet aflatende steun en vertrouwen in het merk zijn de drijvende krachten achter dit succes.

Technord gefeliciteerd!

Medi-Market feliciteert Technord, een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële automatisering, industriële IT en informatie- en communicatietechnologieën, met het winnen van de prijs Onderneming van het Jaar 2023. Ons bedrijf is verheugd over het opmerkelijke werk dat door het hele Technord-team is verricht en is geïnspireerd door hun toewijding en succes. Gefeliciteerd Technord met deze uitstekende prestatie!

Bekijk de presentatievideo van Medi-Market hier.