Retour

Medi-Market ‘landt’ in Waterloo

Veel klanten vroegen ons om ons concept in Waterloo te openen… Wij besloten de stap te zetten en een vastgoedopportuniteit te grijpen om onverwijld een apotheek te openen in Waterloo.

Met 8000 gezondheids- en wellnessproducten willen wij het meest uitgebreide assortiment in Waals-Brabant aanbieden, zodat iedereen het product kan vinden dat het meest geschikt is voor hem/haar. Keuze betekent ook voldoende voorraad hebben en iedereen volledige informatie en de vrijheid geven om elk product en elke prijs op transparante wijze te vergelijken.

Maar Medi-Market staat ook voor advies… Omdat iedereen het verdient om kwaliteitsadvies te krijgen en optimaal geïnformeerd te worden om de juiste beslissingen over zijn gezondheid te kunnen nemen, bieden wij niet alleen gepersonaliseerd advies van deskundigen aan in het verkooppunt maar ook dieet- of natuurgeneeskundig advies, tegen de laagst mogelijke prijzen. Hiervoor hebben wij een multidisciplinair team opgezet met een apotheker, diëtist(e), schoonheidsspecialist(e) en naturopaat, want niemand kan expert zijn in alles…

“Last but not least” zit het in het DNA van Medi-Market om de beste producten, afkomstig uit de expertise van farmaceutische laboratoria, aan te bieden tegen de laagste prijzen in de regio. Al onze beslissingen worden genomen met één doel: u het beste advies, de beste producten aanbieden tegen de beste prijs… Dat is wat wij de “democratisering van gezondheidsexpertise” noemen.